Valuta

Valutaudviklingen har stor betydning for både indkøbspriserne på råvarer til bedriften, men også på salgspriserne på landbrugsvarerne og derfor følger i dollaren tæt, men også andre relevante valutaer som for eksempel pund og rubler.

Faldende rente driver dollaren op

Anbefaling Vi har ingen anbefalinger om handel med dollar. Vi laver dollaranalyser, fordi dollaren er afregningsvalutaen på verdensmarkedet og dollarbevægelserne… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Stærk dollar sidder forsat på tronen

Anbefaling Vi har ingen anbefalinger om handel med dollar. Vi laver dollaranalyser, fordi dollaren er afregningsvalutaen på verdensmarkedet og dollarbevægelserne… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Dollarfald efter US rentemøde

Anbefaling –> Vi har ingen anbefalinger om handel med dollar. Vi laver dollaranalyser, fordi dollaren er afregningsvalutaen på verdensmarkedet og… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Dollaren viser styrke

Anbefaling –> Køb dollar efter brud over 7,10 kroner og køb yderligere ved brud over 7,25 kroner med mål i… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Lidt om Exit strategi

Der er altid to muligheder, enten kan du beslutte dig for at handle – altså købe eller sælge – eller… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Både dollar og råolie dropper

Imens det store tema på TV2 News i dag er detailhandlens forventningen om fortsatte prisstigninger i de kommende måneder og dermed fortsat inflation, falder råolien og dollaren markant. Råolien er således på vej ned igennem støtten i 85 dollar og når dollaren også er for nedadgående, vil vi se prisdrop

Læs mere »

Dollarfald efter inflationsdata

Dollaren er gået i vejret i takt med at den amerikanske rente er steget, men i dag offentliggjorde amerikanerne inflationsdata,… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Dollaren falder

I 2020 dannede dollaren en stor bund efter brud over 6,45 kroner til en dollar og siden er det gået… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Forbundsbanken strammer og dollaren stiger

Den amerikanske forbundsbank offentliggjorde i går aftes referatet fra seneste pengepolitiske møde og det var noget mere “høgeagtigt”, end markedet… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Dollaren er på vej op

Dollaren er brudt afgørende over 6,45 kroner til en dollar og dermed er den korte trend vendt tilbage til stigende… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Dollaren går i vejret

Den amerikanske forbundsbank strammer pengepolitikken og tekniske er der dannet en bundformation, imens momentet er stigende. Det peger alt sammen… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

ECB holder renten lav

På juli rådsmødet i den europæiske centralbank blev det besluttet at holde renten lav, også selv om inflationen stiger til… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Dollarvending efter forbundsbankmøde

Efter rådsmødet i den amerikanske forbundsbank sagde forbundsbankchef Jerome Powell, at datoen for de første rentestigninger efter coronakrisen er rykket… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Paradigme skifte i pengepolitikken

Efter september mødet i styringsrådet i den amerikanske forbundsbank gik forbundsbankchef Jerome Powell på talerstolen og det skulle vise sig,… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Euroen peger fortsat ned

Resumé Til trods for at verden er ramt af covid-19, er der ikke ændret noget i den langsigtede retning for… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Euroen viser teknisk svaghed

Resumé I sidste uge blev euroen sendt markant i vejret i kølvandet på corona krisen og den overraskende rentesænkning i… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

På vej imod valutakrig

Resumé Dollaren er droppet i sympati med spredningen af corona virus, men de seneste corona tiltag kommer til at ramme… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Euroen er på vej ned

Resumé Euroen er brudt under 1,09 dollar og dermed får vi både den korte og den lange faldende trend bekræftet,… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »