ERFA Teams

Agrocom.dk er glade for at introducere ’ERFA Teams’ som et ny og spændende tiltag i vores rådgivningsmuligheder.
Tiltaget giver landmænd mulighed for at dele deres erfaring samt få sparring på aktuelle og fremtidige problemstillinger vedrørende deres handelsstrategi.

Et ERFA Team er først og fremmest et sted, hvor landmanden kan lære og vidensdele i samarbejde med agrocom.dk. Formålet er at skabe et miljø, hvor succeser og udfordringer frit kan udveksles således, at løsninger kan findes til fælles bedste.

Vi ønsker at invitere dig til at være en del af en gruppe og bidrage med dine egne erfaring og indsigter. Deltagelse i et ERFA Team giver også en enestående mulighed for at opbygge et netværk med andre landmænd, udveksle idéer og drage nytte af den kollektive ekspertise i gruppen. Vi er sikker på, at dette kan bidrage til en mere økonomisk og effektiv drift.

Møderne kommer til at forgå over teams med agrocom.dk som vært, dog bliver første møde afholdt ved agrocom.dk. Der vil blive afholdt møde otte til ti gange om året alt efter markedssituationen.

Er du interesseret i at blive en del af et ERFA Team, kan du kontakte os på Peter@agrocom.dk eller på tlf. 51165707. Vi ser frem til at byde dig velkommen i et ERGFA Team og til at starte en givende udveksling af viden og erfaringer.

Med venlig hilsen agrocom.dk

Kontakt os