WASDE estimaterne

Man kan kalde USDA´s WASDE rapporter for den officielle sandhed i markedet om forsyningssituationen i verden og de har således stor betydning for retningen for priserne. Uanset om man er enig med estimaterne eller ej, er det derfor afgørende vigtigt, at man er godt inde i USDA´s forventninger til forsyningssituationen. På agrocom.dk holder vi USDA´s forventninger op imod lokale analysefirmaer, for eksempel SovEcon og IKAR i Rusland, Strategie Grains og Agritel i EU og så videre, og er der rimeligt sammenfald imellem USDA og de lokale, ja så er det jo nok sådan cirka sådan verden ser ud – rent forsyningsmæssigt.

Opfølgning – Juni 2024 WASDE rapport

USDA sænkede den globale hvedeproduktion i deres juni WASDE rapport med 7,4 millioner tons, men med lidt talgymnastik i form af justeringer af forbrug, indgangslagre og den globale import, faldt de globale hvedelagre kun med 1,34 millioner tons. Den talgymnastik ændrer dog ikke på, at hvedelagrene i de store eksportnationer

Læs mere »

Juni 2024 WASDE rapport

Den globale hvedeavl blev sænket med 7,4 millioner tons og reelt set finder vi nedjusteringerne i Europa. EU avlen falder… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Opfølgning – Maj 2024 WASDE rapport

USDA forventer, at den globale hvedeproduktion stiger, men den europæiske avl står til et fald (blå kurve) og det samme gør de europæiske lagre med hvede for andet år i træk. Lagerfaldet dækker over et mindre fald i EU landene, men bemærk især et betydeligt fald i de tidligere sovjetrepublikker

Læs mere »

Maj 2024 WASDE rapport

Maj WASDE rapporten er årets første, hvor der kigges frem imod det kommende høstår og den giver således et tidligt… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

April 2024 WASDE rapport fra USDA

Ikke overraskende var der ikke de store ændringer i produktionsdataene i april WASDE rapporten og dem vil vi ikke gøre… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Marts 2024 kvartalsrapport fra USDA

Marts kvartalsrapporten er kendt som en af de største rapporter fra USDA, hvis man måler på prisudsving efter rapporten og… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

WASDE rapport marts 2024

Lad os slå det fast med det samme, hvis du har travlt og ikke har for god tid til at… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

USDA WASDE rapport februar 2024

Hvede og majsafsnittet i WASDE rapporten leverede ikke afgørende ændringer, hverken til det globale eller det lokale europæiske billede. De… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

WASDE rapport – December 2023

Den globale hvedeavl blev sat op med en million tons og den stigning dækker over en stigning i Australien på… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

November 2023 USDA WASDE rapport

Den globale hvedeavl blev sat ned, men det fald dækker over en stigning i Rusland på de længe ventede fem… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Oktober 2023 WASDE rapport

Den globale hvedeproduktion blev atter sænket denne gang med 3,9 millioner tons. Det fald dækker over en nedjustering på 1,5… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

September 2023 WASDE rapport fra USDA

Den globale hvedeproduktion blev barberet ned med seks millioner tons og det fald dækker over nedjusteringer i Argentina med en… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

August 2023 WASDE rapport fra USDA

USDA nedjusterede den globale hvedeavl med 3,3 millioner tons og det fald dækker over nedgang i Canada på to millioner… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Juli 2023 WASDE rapport fra USDA

Den globale hvedeavl blev sænket med 3,5 millioner tons og det fald dækker over nedjusteringer på to millioner tons i… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

USDA kvartalsrapport juni 2023

De amerikanske farmere har benytte sig af det tidlige forår i USA og har således sået langt mere majs, end… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Juni 2023 WASDE rapport

Den globale hvedeavl blev sat i vejret med 10,4 millioner tons i forhold til maj rapporten og med 11,7 millioner… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »