Håber du fik solgt hveden

Markedet sendte hveden over 425 euro i sympati med et indisk eksportstop og tørt vejr i Frankrig, men der kommer stadig hvede ud af Indien og det regner i store dele af de store hvedeområder i verden.

Markedet kunne således ikke holde priserne over 425 euro og priserne er i dag brudt under 410 euro efter et markant drop i massiv omsætning. Dermed får den stigende trend en alvorlig advarsel. Samtidig er et stigende moment brudt og det næste der sker, er, at priserne bryder under 390 euro.

Når det sker, vender den korte trend til faldende og sælgerne kommer til at halse efter priserne ned imod området omkring eller lige under 300 euro.

Sælgerne skal kende deres besøgelsestid og sikrer sig et historisk højt dækningsbidrag nu, hvor de har chancen til det, imens køberne skal afvente køb til sandsynligvis september til priser under 200 kroner – Måske 175 kroner.

Vi gør opmærksom på, at der er betydelig risiko forbundet med handel med råvarer, samt at agrocom.dk ikke kan gøres økonomisk ansvarlig for eventuelle tab, som opstår i forbindelse med analyser og rådgivning fra agrocom.dk.