Svinevideo uge 14 2021

Som et nyt tiltag laver agrocom.dk fremover en kort ugentlig video målrettet svineproduktionen – “Svinevideoen”. Videoen vil indeholde en kort beskrivelse og analyse af de aktuelle markedsmuligheder for smågrise og slagtesvin og den bliver suppleret med aktuelle markedsbegivenheder for andre markeder, som er interessant for en svineproducent – Altså foder, renter med mere. Videoen udkommer hver torsdag.

I første omgang udkommer den ugentlige “Svinevideo” på Palle’s Blog og den kan således ses gratis af dem, som er tilmeldt Bloggen. Vi forventer dog, at “Svinevideoen” får sin helt egen profil efter sommerferien og dermed vil den til den tid overgå til et betalingsprodukt med separat tilmelding.

Kort resumé af “Svinevideo” uge 14 2021

I denne uge sætter vi fokus på den seneste svinetælling i USA, som viser et overraskende stort fald i den amerikanske svineproduktion og vi laver en kort teknisk analyse af prisudviklingen på børsen i Chicago. Der kommer også et par ord om dollaren, som er i et yderst interessant dødvande for tiden. Sidst kommer vi ikke uden om, at vi har set tekniske gennembrud på sojaskrå og hvede på december termin, som bør sætte tanker i gang om din afdækning frem til august 2022.

Vi gør opmærksom på, at der er betydelig risiko forbundet med handel med råvarer, samt at agrocom.dk ikke kan gøres økonomisk ansvarlig for eventuelle tab, som opstår i forbindelse med analyser og rådgivning fra agrocom.dk.