Vi opjusterer forventningerne til hvedepriserne

Vi har set en række opadgående tekniske gennembrud, som bekræfter den stigende trend på kornmarkedet og grundlæggende er de amerikanske lagre sat ned, imens dollaren er på vej op.

Vi opjusterer således atter vores forventninger til hvedepriserne. Spørgsmålet er ikke, om priserne skal ned eller op, men udelukkede hvor meget de skal op.

Normalt er vores analyser til kornmarkedet ikke gratis tilgængelige på min blog, men mange er i tvivl derude og endnu flere har ikke taget den stigende trend alvorligt, så de nu ligger “skævt” i markedet uden afdækning imod de stigende priser eller med for tidlige salg. Derfor gør jeg en undtagelse denne gang og lægger således min analyse åbent ud til alle.

Jeg vil dog anbefale dig, at du tilmelder dig Dagens Update + Hotline på agrocom.dk så hjælper vi dig gerne med en optimal handelsstrategi i det aktuelle marked tilpasset dig og din bedrift – For tilmelding klik her – Det betaler sig.

Vi gør opmærksom på, at der er betydelig risiko forbundet med handel med råvarer, samt at agrocom.dk ikke kan gøres økonomisk ansvarlig for eventuelle tab, som opstår i forbindelse med analyser og rådgivning fra agrocom.dk.