Formiddags møde

Hej Svineproducent

Vi vil gerne invitere dig til et uforpligtende formiddagsmøde, Torsdag D. 10 Februar. Råvarepriserne har i det seneste år accelereret voldsomt og svinger på nuværende tidspunkt på et højt niveau – men vil priserne falde, eller er der udsigt til mere turbulent handel på den anden side af høst? Samtidig ligger svinekødsmarkedet underdrejet, men er der mulighed for en bedring af priserne? Og hvad med renten, skal den med priserne i vejret?

Vi vil forsøge at finde svarene på mødet. Agrocom.dk er kendt for sine grundige analyser, og at der handles ud fra kombinationen af de grundlæggende forhold og trenden – Uanset om vi kan li´ det eller ej. Et vigtigt element i analyserne er i høj grad vurdering af risiko og muligheder i markedet og i mindre grad, om vi kan forudsige fremtiden.

Dagsordenen for mødet vil indeholde følgende punkter, men er meget fleksibel i forhold til netop din situation.

  • Forsyningssituationen på afgrødemarkedet
  • Afgrødemarkedets risiko og muligheder
  • Hvordan planlægger vi den bedste handelsstrategi
  • Svinekødsmarkedet
  • Renten

Mødet starter med kaffe og rundstykker klokken 10.00 og slutter med en sandwich ca. kl. 12.30. Deltagerantallet er begrænset til 12 personer, så vi kan holde fokus på dig og din bedrift.

Dem som ikke har mulighed for at møde op personligt, vil kunne tilmelde sig, til at kunne følge med online i stedet for.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig Hilsen

Agrocom.dk

Eventuelle spørgsmål eller tilbage melding kontakt Peter på 51165707 eller Palle på 23200262

Vi gør opmærksom på, at der er betydelig risiko forbundet med handel med råvarer, samt at agrocom.dk ikke kan gøres økonomisk ansvarlig for eventuelle tab, som opstår i forbindelse med analyser og rådgivning fra agrocom.dk.