Majs

Markedsnyheder, markedskommentarer, landmandspriser, grafer, grundlæggende analyser, tekniske analyser og strategier med udgangspunkt i majsmarkedet til hjælp i beslutningsprocessen omkring køb og salg af majs, uanset om du er landmand, eller kommer fra en virksomhed “omkring” landbruget.

Hveden nærmer sig bunden

Anbefaling Hvedelagrene falder og den lange trend er vendt til stigende og de første høstresultater antyder, at lagrene skal justeres… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Rekordudsalg på majsbørsen

Anbefaling Hvedelagrene falder og den lange trend er vendt til stigende. Samtidig er Rusland ikke konkurrencedygtig og det kan få… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Juni 2024 kvartalsrapport fra USDA

Det amerikanske forår leverede ideelt så-vejr og det har åbenbart fået farmerne til at så mere majs og bomuld, men… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

På vej imod næste fødevarekrise

Imens trepartsforhandlingerne er afsluttet med en aftale om, at produktionen i Danmark skal begrænses betydeligt til fordel for mere skov… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Opfølgning – Juni 2024 WASDE rapport

USDA sænkede den globale hvedeproduktion i deres juni WASDE rapport med 7,4 millioner tons, men med lidt talgymnastik i form af justeringer af forbrug, indgangslagre og den globale import, faldt de globale hvedelagre kun med 1,34 millioner tons. Den talgymnastik ændrer dog ikke på, at hvedelagrene i de store eksportnationer

Læs mere »

Juni 2024 WASDE rapport

Den globale hvedeavl blev sænket med 7,4 millioner tons og reelt set finder vi nedjusteringerne i Europa. EU avlen falder… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Majsen halter med hveden op

Anbefaling Den korte trend er vendt til stigende på børsen og den lange faldende trend er brudt, men stigningerne handler… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Opfølgning – Maj 2024 WASDE rapport

USDA forventer, at den globale hvedeproduktion stiger, men den europæiske avl står til et fald (blå kurve) og det samme gør de europæiske lagre med hvede for andet år i træk. Lagerfaldet dækker over et mindre fald i EU landene, men bemærk især et betydeligt fald i de tidligere sovjetrepublikker

Læs mere »

Maj 2024 WASDE rapport

Maj WASDE rapporten er årets første, hvor der kigges frem imod det kommende høstår og den giver således et tidligt… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Majspriserne møder modstand

Anbefaling Den korte trend er vendt til stigende på børsen og den lange faldende trend er brudt, men priserne er… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

US hvedeeksporten er gået i stå

Anbefaling Den korte trend er vendt til stigende på børsen og den lange faldende trend er brudt. Vi får således… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Marts 2024 kvartalsrapport fra USDA

Marts kvartalsrapporten er kendt som en af de største rapporter fra USDA, hvis man måler på prisudsving efter rapporten og… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Billigt majs presser hveden

Anbefaling –> USDA opjusterer de europæiske forsyninger af hvede og majs, imens priserne bryder under 220 euro. Køb fortsat kort… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Laveste majspriser i tre år

Anbefaling –> Sælg 100 procent af høst 2023 efter en sommer som trods prispositive nyheder ikke har formået at sende… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Majsmarkedet udfordrer hvedepriserne

Anbefaling –> Sælg 100 procent af høst 2023 efter en sommer som trods prispositive nyheder ikke har formået at sende priserne afgørende i vejret. Køberne skal fortsat kun købe maks. to måneder frem. Ukrainerne har sat turbo på eksporten og eksporten af ukrainsk hvede og majs vil tage til i

Læs mere »

Majsen holder hveden i skak

Anbefaling –> Sælg 100 procent af høst 2023 efter en sommer som trods prispositive nyheder ikke har formået at sende… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »