Afgrøder

Købssignal på hvedebørsen

Ugen blev indledt højere på afgrødebørsen i Chicago i kølvandet på markant prisrally på råoliebørsen efter Saudi Arabien har fået… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Uændret forsyningssituation

Resumé Den globale hvedeavl stiger i år, men ikke meget mere end med underskuddet sidste år og den samlede forsyning… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

US hvede op efter WASDE rapport

På hvedebørsen i Chicago priserne sendt i vejret op til WASDE rapporten fra USDA i sympati med en lavere dollar.… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

September 2019 WASDE rapport

Markedet fik ikke helt de nedjusteringer i majs- og sojaproduktionen i USA, som det havde ventet, men omvendt blev hvedeavlen… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Hvad sker der med majsen

Efter stigninger hen over weekenden blev der taget lidt profit på hvedebørserne i Chicago og Paris. I morgen offentliggør USDA… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Forventninger til WASDE rapporten

I morgen klokken 18.00 dansk tid offentliggør USDA deres september WASDE rapport og med soja- og majshøsten i USA lige… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Tørt i Australien og Argentina

På hvedebørserne i Paris og Chicago blev priserne sendt op i går og i dag efter den australske avl blev… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Afslutning på nedturen

På hvedebørsen i Chicago testede markedet støtten i 450 cent i sidste uge svarende til oversiden af seneste bund sat… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Vådt vejr støtter US hveden

Fredag og tirsdag faldt vårhveden i Minneapolis på grund af høstpres fra vårhvedeområderne, men tirsdag aften sagde USDA, at kun… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Rapsolien trækker rapsfrøene

Priserne på rapsfrø har bevæget sig ind i modstandsområdet imellem 380 og 390 euro og spørgsmålet er nu, om det… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Rebound day

Priserne ramte 450 cent i går aftes og efter afgrødedata fra USDA, som viste, at vårhvedehøsten er bagud i forhold… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Dollaren rammer US hveden

Hen over weekenden er dollaren gået i vejret og stigningerne har udløst afgørende tekniske gennembrud, som sender signal om, at… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Russisk hvede vinder moment

På denne tid af året plejer det at være den nyhøstede russiske hvede, som viser vejen for kornmarkedet, men i… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Vårhvede høstpres

I fredags faldt hveden i Chicago med godt to procent i sympati med et markant prisfald på vårhvedebørsen i Minneapolis… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Behov for stor fransk hvedeeksport

I går vandt Frankrig en ordre i Ægypten for første gang i lang tid og de ugentlige eksportdata fra EU-Kommissionen… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Mindre rapsfrøavl i Canada

I dag sagde det canadiske StatsCan, at de ser en rapsfrøavl på 18,5 millioner tons eller et fald på ni… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

EU-Eksporten i bedring

I går aftes sendte Ægypten en tender i markedet og EU hveden var klart billigst i form af fransk brødhvede… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Positiv start på ugen

I fredags sluttede ugen med stigninger på godt en procent på hvedebørsen i Chicago, imens hveden i Paris lukkede ugen… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

US majsen står bedre end frygtet

ProFarmer eksperterne finder bedre end frygtede udbyttepotentiale i majsen på deres årlige afgrøde tur i Midtvesten i USA, men der… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »