Malt- og foderbyg

Markedsnyheder, markedskommentarer, landmandspriser, grafer, grundlæggende analyser, tekniske analyser og strategier med udgangspunkt i bygmarkedet til hjælp i beslutningsprocessen omkring køb og salg af foder- og maltbyg, uanset om du er landmand, eller kommer fra en virksomhed “omkring” landbruget.

Opfølgning – Juni 2024 WASDE rapport

USDA sænkede den globale hvedeproduktion i deres juni WASDE rapport med 7,4 millioner tons, men med lidt talgymnastik i form af justeringer af forbrug, indgangslagre og den globale import, faldt de globale hvedelagre kun med 1,34 millioner tons. Den talgymnastik ændrer dog ikke på, at hvedelagrene i de store eksportnationer

Læs mere »

Juni 2024 WASDE rapport

Den globale hvedeavl blev sænket med 7,4 millioner tons og reelt set finder vi nedjusteringerne i Europa. EU avlen falder… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Opfølgning – Maj 2024 WASDE rapport

USDA forventer, at den globale hvedeproduktion stiger, men den europæiske avl står til et fald (blå kurve) og det samme gør de europæiske lagre med hvede for andet år i træk. Lagerfaldet dækker over et mindre fald i EU landene, men bemærk især et betydeligt fald i de tidligere sovjetrepublikker

Læs mere »

Maj 2024 WASDE rapport

Maj WASDE rapporten er årets første, hvor der kigges frem imod det kommende høstår og den giver således et tidligt… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Marts 2024 kvartalsrapport fra USDA

Marts kvartalsrapporten er kendt som en af de største rapporter fra USDA, hvis man måler på prisudsving efter rapporten og… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Stop salget af maltbyg

Anbefaling –> Priserne på høst 2024 kroner og der maltbyg er nu under 160 kroner og selv om de måske… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Interesseløst maltbygmarked

Anbefaling –> Priserne på maltbyg er i langsigtet nedtrend og seneste er de brudt ud af et korrektionsforløb i nedadgående… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Majsen holder hveden i skak

Anbefaling –> Sælg 100 procent af høst 2023 efter en sommer som trods prispositive nyheder ikke har formået at sende… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Foderbyggen følger majsen ned

Anbefaling –> Imens den danske byg holder nogenlunde niveau, viser den franske byg og majsen vejen syd over og vi… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

November 2023 USDA WASDE rapport

Den globale hvedeavl blev sat ned, men det fald dækker over en stigning i Rusland på de længe ventede fem… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Byg og hvede til samme pris

Anbefaling –> Sælg alt foder- og maltbyg fra høst 2023 og høst 2024, nu hvor præmierne ligger over 50 kroner.… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Maltbyggen stiger lidt

Anbefaling –> Sælg alt foder- og maltbyg fra høst 2023 og høst 2024, nu hvor præmierne ligger over 50 kroner.… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »