Malt- og foderbyg

Markedsnyheder, markedskommentarer, landmandspriser, grafer, grundlæggende analyser, tekniske analyser og strategier med udgangspunkt i bygmarkedet til hjælp i beslutningsprocessen omkring køb og salg af foder- og maltbyg, uanset om du er landmand, eller kommer fra en virksomhed “omkring” landbruget.

Afvisning og nyt prisfald

Anbefaling –> Sælg alt der skal sælges på denne side af efteråret, men vi anbefaler, at salg kombineres med en “køb tilbage strategi”. Lange salg, der kan udsættes til 2024 og 2025 bør ikke være et tema, imens køberne fortsat skal købe kort maks. to måneder frem. Med Chicago i

Læs mere »

Nye prisfald på maltbyg

Anbefaling –> Ny høst maltbyg opretholder fortsat en pæn præmie i forhold til foderbyg, så selv om priserne er faldet… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Maltbyg fortsætter ned

I sidste uge fortsatte presset på maltbygpriserne og priserne basis frit om bord den nordøstfranske flodhavn Metz ramte 280 euro… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Maltbygpriserne fortsætter ned

Jeg bliver spurgt, om jeg ikke er bange for, at levering af kampvogne og andet militært isenkram til Ukraine kan… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Maltbygpræmien er snart væk

Priserne på maltbyg er i nedtrend efter brud under 260 kroner sidste år basis FOB franske Metz. Den faldende trend… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Bygpriserne falder stadig

I de seneste uger har bygpriserne haft det svært og de har været foran hveden i nedadgående retning på det… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Svagt bygmarked

I Vestdanmark er der stort set prislighed imellem foderhvede og foderbyg, men kigger vi ud over den danske grænse, tegner… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Byggen viser fortsat vejen nedad

Bygavlen i EU landene har været meget stor og det kan ses på priserne. Imens der næsten er prislighed imellem… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Maltbyggen fortsætter nedtrenden

Priserne på maltbyg gik i nedtrend efter brud under 100 dages glidende gennemsnit samt under 265 kroner sidste år. Efterfølgende… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Byggen viser vejen

På hvedebørsen i Paris brød priserne under 290 euro i går, men ser vi på de fysiske foderbygpriser basis leveret… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Breaking: Eksportaftalen forlænges

FN´s Generalsekretær Antonio Gueterres siger her til morgen, at han byder en aftale imellem alle parter om forlængelse af  eksportaftalen om eksport af korn ud af de sydlige ukrainske havne velkommen. Samtidig siger Gueterres, at FN er fuldtud er forpligtet til at få fjernet alle forhindringer på eksporten af fødevarer

Læs mere »