Malt- og foderbyg

Markedsnyheder, markedskommentarer, landmandspriser, grafer, grundlæggende analyser, tekniske analyser og strategier med udgangspunkt i bygmarkedet til hjælp i beslutningsprocessen omkring køb og salg af foder- og maltbyg, uanset om du er landmand, eller kommer fra en virksomhed “omkring” landbruget.

Skal vi sælge maltbyg?

Priserne på maltbyg er gået i vejret og vi hører nu priser i området imellem godt 135 og små 140… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Fokus på præsidentvalget

Først på natten blev den amerikanske hvede sendt ned i forventningen om, at Joe Biden ville vinde valget, men efterhånden som optællingerne pegede mere og mere på, at præsident Trump faktisk havde en reel mulighed for at vinde valget, gik presset noget af hveden igen. Der blev dog aldrig tale

Læs mere »

Gennembrud på bygmarkedet

Priserne på foderbyg basis frit om bord franske Rouen er brudt over 175 euro. Dermed vender er den korte trend atter stigende og vi får bekræftet, at næste mål for priserne ligger i området imellem 195 og 200 euro. Om det så er det endelige mål, er for tidligt at

Læs mere »

Foderbyggen stiger til sit højeste i 1½ år

Foderbyggen stiger til sit højeste i 1½ år Priserne på foderbyg basis frit om bord Sortehavet er steget fra 181 til 200 dollar i september og priserne er således på sit højeste siden starten af 2019. Stigningerne har sendt priserne over 187 dollar og det gennembrud vender den korte trend

Læs mere »

Byggen på sit højeste i halvandet år

Afgrødepriserne på verdensmarkedet har været stærkt stigende i september, men i EU landene har sommerens dollarfald lagt en dæmper på… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Maltbyg præmie på engrosmarkedet

Hen over efteråret og vinteren blev maltbygpræmien taget af bordet og der blev reelt set ikke betalt mere for maltbyg… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Genetablering af maltbygmarkedet

Resumé I forbindelse med overgang til ny høst er priserne på maltbyg steget med 20 til 25 kroner på engrosmarkedet.… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Tørt vejr i Vesteuropa sender bygpriserne i vejret

Priserne på foderbyg er gået i vejret på engrosmarkedet i Nordvesteuropa de sidste par uger med støtte fra tørt vejr i Nordvesteuropa. Den franske vårbyg har fået en svær start på vækstsæsonen med tørke i april og første del af maj og det tørre vejr fortsætter i Nordfrankrig. På samme

Læs mere »

Måske lidt håb for bygpriserne

Resumé Byglagrene stiger, siger USDA, men den franske vårbyg står ikke for godt og Kina har indført superafgifter på importeret… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Ingen kontraktsalg af maltbyg

Det franske landbrugsministerium AgriMere opgør hvedearealet i Frankrig til 4,6 millioner hektar og det er et fald på 7,5 procent… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Byggen følger hveden op

Resumé Priserne på foderbyg er gået med hveden i vejret i den seneste periode og vi kan ikke finde argumenter… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Den tunge dreng i afgrødeklassen

Resumé Foderbygpriserne har haft svært ved at følge med hvedepriserne op og præmien på maltbyg er ikke eksisterende, men lagrene… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Byggen har det svært

Imens hveden har leveret en række tekniske gennembrud først på de fysiske markeder i Sortehavet og i EU og nu… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »

Foderbyggen stiger

Resumé Stigende priser på russisk foderbyg trækker foderbyggen med op i Vesteuropa, men maltbyggen har det svært og maltbygmarkedet er… Du skal være logget ind for at læse indholdet. Log venligst ind her.

Læs mere »